22 december, 2008

Kerstconcert in Oud-Katholieke Kerk Aalsmeer




21 december in de Oud Katholieke Kerk

NonStop geeft Kerstconcert in Aalsmeer

NonStop, het koor van de voormalige zangers en zangeressen van 25 jaar Kinderen voor Kinderen, geeft op zondag 21 december een sfeervol Kerstconcert voor de hele familie. Het concert vindt plaats in de Oud Katholieke Kerk in Aalsmeer, om 14.00 uur.

Het concert biedt een programma met Nederlands- en Engelstalige liedjes uit diverse genres (van pop tot klassiek), enkele Kinderen voor Kinderen hits en uiteraard een keur aan Kerstklassiekers.

Het Kerstconcert van NonStop is een initiatief van de Baarnse dirigent Majel Lustenhouwer, samen met de kinderen die de afgelopen 25 jaar deel hebben uitgemaakt van de Kinderen voor Kinderen koren. Inmiddels zijn de meeste van deze kinderen volwassen en zingen ze nog steeds. Het koor kent een basisbezetting van dertig leden.

In 2006 en 2007 hield het koor zeer succesvolle Benefiet Kerstconcerten voor WarChild in respectievelijk Gooiland (Hilversum) en ‘t Spant (Bussum). Dit jaar is de aanpak iets kleinschaliger, waarbij een collecte na afloop is bedoeld voor een project waarbij pastoor Spaans is betrokken en dat als doel heeft om een school in Oekraine te voorzien van enkele zeer noodzakelijke aanpassingen.

NonStop geeft ook een Kerstconcert op vrijdag 19 december, maar dan in de Paaskerk aan de Oude Utrechtseweg in Baarn. Aanvangstijd is 20.00 uur.

Toegangskaarten à 5 euro zijn te bestellen via info@nonstopzingen.nl en, indien voorradig, verkrijgbaar aan de zaal.

Bezoek ook onze site www.nonstopzingen.nl

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Mieke van der Grint
ml.muz.prod.mieke@planet.nl
035-5423222

Geen opmerkingen: